Bruno Mars


Skrillex

Om bara 10 dagar bär det av till Emmabodafestivalen. Det kommer massvis med bra band & artister dit & en av dem är Skrillex. Han är enligt mig skitduktig, hans musik är så bra & ja, den är helt superb! En av hans senaste låtar heter First Of The Year (Equinox). Jättebra trots att jag tycker den påminner mycket om Scary Monsters And Nice Sprites. (Skrillex populäraste låt)
.
En sak som jag dela med mig av, om jag inte redan gjort det eller om ni inte redan visste det.. Skrillex heter Sonny Moore. Han var förut sångare i bandet From First To Last (scream/emoband typ) men slutade för ett tag sedan när han kände att hans röst började bli förstörd och satsade istället på en kärriar med Skrillex. Det lyckades du bra med Sonny!
My Photos av
Bild från Skrillex myspace.
/ Julia

Beyonce's hyffsat nya musikvideo

Videon las upp på youtube för 9 dagar sedan så ny kan man väl fortfarande kalla den. Jag har inte tittat på den ännu, får göra det senare. Har inte ens hört låten, men måste passa på att uppdatera bloggen när man har chansen till det.
.
BEYONCE - Best Thing I Never Had

/ Julia

Veckans repeat

Nu jäklar har vi en låt på repeat! Som ni kanske märkt tidigare är Lady Gaga väldigt populär hos mig just nu & jag lyssnar & läser om henne ofta. Hennes låtar på albumet Born This Way är skitbra & min favorit just nu är Heavy Metal Lover. Den är så jävulskt härlig & den härliga basen, sätter alltid igång denna låten i bilen så man får riktigt med bas & aa, den är så jävulskt bra tycker jag!
.
LADY GAGA - Heavy Metal Lover
/ Julia

Neon Trees nya musikvideo

Neon Trees VEVOkanal la idag upp en musikvideo till låten Your Surrender som är en av deras populäraste låtar. Låten är med i albumet Habits som släpptes 2010.
.
Jag tycker att musikvideon är cool mest med tanke på kvalitén eller vad man säger, effekterna.
.
NEON TREES - Your Surrender
/ Julia

Is it me

The Kooks la igår upp en video av sin låt Is It Me som släpps i Storbritannien den fjärde september. Den är även en av låtarna på albumet Junk Of The Heart som kommer ut i Storbritannien den tolfte september & den trettonde september i USA.
.
Videon tycker jag är tråkig & man känner inget behov av att titta på den för att lyssna på låten. Jag undrar om detta är en officiella musikvideon för det tycker jag är synd isåfall.
.
THE KOOKS - Is It Me
/ Julia

Angus & Julia Stone

Hörde denna låten någonstans & den är ju bara för härlig. Älskar musiken. Jag vet inte riktigt vilken genre jag ska ge den här låten så jag tar singer/songwriter. om någon vet det riktiga så säg bara till!
.
ANGUS & JULIA STONE - Paper Aeroplane
p.s just nu håller jag på att skriva en låt som heter paper plane (tror jag den ska heta iallafall) & det var lite kul att jag hittade denna låten då haha

/ Julia

RSS 2.0